Elong Outdoor Product Limited

Nyheter

Hur man väljer bågskyttepilar för bågskyttar?
Släpp tid: 2023-03-13 09:12:18  träffar: 6

How to choose archery arrows for archers? 

Choosing the right arrows for archery is crucial to ensure accuracy and safety.

Following are some steps to follow when choosing archery Arrows:

  1. Determine din draglängd:

    eFore val av pilar, du måste veta din draglängd, vilket är avståndet mellan bowstring och greppet av bågen När helt ritad. Din draglängd bestämmer längden på pilarna du behöver.


  2. choose rätt ryggrad:

    ryggraden för en pil avser dess styvhet. Det är viktigt att välja rätt ryggrad för din båge39; s dragvikt och din draglängd. Om ryggraden är för svag kommer pilen att böja för mycket, vilket resulterar i felaktiga skott. Å andra sidan, om ryggraden är för styv, vann pilen' t att böjas tillräckligt, vilket leder till oberäknade skott. Tillverkaren' s pildiagram kan hjälpa dig att välja rätt ryggrad för din installation.&#


  3. 3.Koos pilmaterialet:

 

\\ smalna finns i olika material, såsom trä, aluminium, kol och en kombination av      the. Kolpilar är de mest populära bland bågskyttar på grund av deras lätta, hållbarhet,   and konsistens.  


4.Koos pilvikten:

 

Vikten på pilen är avgörande för att bestämma dess flygegenskaper. En tyngre pil kommer att flyga långsammare men vara mer stabil, medan en lättare pil flyger snabbare men är mindre stabil. Vikten of pilen bör också matcha bågen  39; s dragvikt för att säkerställa korrekt prestanda.   choose pilspetsen: pilspetsen eller punkten, kan göras av olika material och har olika former. De vanligaste typerna av pilspetsar är fältpunkter som används för målskytte och bredhuvuden som används för jakt. Vikten på pilspetsen bör också beaktasnär du väljer pilar.&#

5 Kan också påverka den typ av pilar du behöver. Om du till exempel skjuter med en Recurve -båge kanske du vill välja pilar med fjädrar istället för skovlar för att minska buller och förbättranoggrannheten.


there finns olika bågspilar för val, vi kan göra OEM, ODM Tjänster också.

 

any fråga om bågskytte, kan kontakta oss fritt.

  elongarrow -team

13: e mars 2023

Tidigare: Recurve Bow Riser

Nästa: Pilar för pistol -armbågen